LouPa Gruppen ApS

Vi gir dig professionel, grundig og stabil rengøring.

LouPa Gruppen ApS blev d. 20 Marts 2018 stiftet som Faxe Rengøringsservice IVS. Efter små 5 måneder som Faxe Rengøringsservice IVS blev det vedtaget i bestyrelsen at Faxe Rengøringsservice IVS ville ændre navn til LouPa Rengøringsservice IVS. I Januar 2020 besluttede stifteren Louise Panvig at omdanne firmaet til et ApS. Det nye firma blev døbt LouPa Gruppen ApS.

Navnet har karakter og styrke, det er kort – og ikke mindst, giver navnet os den frihed til at være dét, vi er: En service virksomhed med karakter, professionalisme og højt humør.

LouPa er navnet på stifteren og det minder os om vores oprindelse, styrke og pågåmod.

Koncept og service

Med over 11 års erfaring indenfor rengøring, kan vi tilbyde dig privat såvel som erhvervsrengøring.

Vi ligger stor vægt på vores kunders forventninger og derfor udfylder vi ALTID en tjekliste, som vores kunder kan gå igennem for at sikre at opgaven stemmer overens med kundens forventninger.

Du får en fast rengøringsassistent som altid ankommer med et smil. Vi medbringer selv alle remedier, så det eneste du skal tænke på – er at slappe af!

En bred vifte af services.

LouPa Gruppen Aps leverer ikke kun rengøring. Men har udvidet til salg af rengøringsmidler til private og andre rengøringsfirmaer. Læs mere her