Kontor og Butiksrengøring

I løbet af en normal arbejdsdag på et kontor ophober der sig hurtigt snavs og bakterier på bla. dørhåndtag, tastatur og telefoner.

Læs mere

Trappevask

Trappeopgange er oftes meget befærdet og det er derfor vigtigt at de holdes rene med regelmæssig og omhyggelig trappevask, for at undgå ulykker.

Læs mere

Flytterengøring & håndværkerrengøring

Vi har stor erfaring indenfor flytte/slutrengøringer hos erhverv. Og vi hjælper gerne din virksomhed, hvad enten det er en slutrengøring eller en håndværkerrengøring.

Læs mere

Når du søger en stabil erhvervsrengøring så er LouPa Gruppen ApS det sikre valg for dig. LouPa Gruppen ApS har leveret professionel erhvervsrengøring siden Marts 2018. Vi leverer altid kvalitets erhvervsrengøring, med fokus på omhyggelighed!

Hvad enten du søger hjælp til den ugentlige eller daglige erhvervsrengøring, så varetager vores professionelle medarbejdere opgaven for dig.

Vores medarbejdere til erhvervsrengøring er udvalgt med fortrolighed og kompetence for øje. De gennemgår en oplæring i forbindelse med ansættelsen og uanset om de måtte have mange års erfaring med erhvervsrengøring så går de i deres første tid sammen med en anden medarbejder, som kan lære dem rutinerne.

Erhvervsrengøring kræver stabilitet og omhyggelighed. Hvilket vi hos LouPa Gruppen ApS selvfølgelig går meget op i. I øvrigt kommer vores inspektør kommer med ud de første gange og kommer regelmæssigt igen for at kvalitetsikre arbejdet.

Samtidig lægger vi meget vægt på at holde en god dialog med dig som kunde. For rengøring er en tillidssag og vores fokus er at holde din arbejdsplads miljøvenlig samt skabe et sundt indeklima for dig og dine medarbejdere.

Det kan være en fordel for jer at få erhvervsrengøring, især hvis i har mange lokaler, mange kundebesøg eller hvis i består af et travlt team, der hellere vil fokusere på jeres arbejdsopgaver i stedet for den daglige rengøring.

Indhent tilbud

Jeg vil gerne kontaktes angående et uforpligtende tilbud.
  • Beskriv gerne forspøgelsen så præcist som muligt. feks. "Tilbud ønskes på slutrengøring af 20 lejligheder. 10 lejligheder på 50 m2, 10 lejligheder på 60 m2"
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.